Συχνές ερωτήσεις

Τα προϊόντα σας είναι ετοιμοπαράδοτα;

Με εξαίρεση τα ρούχα βάπτισης που είναι όλα ετοιμοπαράδοτα, τα περισσότερα προϊόντα μας διατίθενται κατόπιν παραγγελίας και ο χρόνος παράδοσης είναι 10-15 ημέρες από την πληρωμή της προκαταβολής. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια ετοιμοπαράδοτα προϊόντα τα οποία μπορείτε να δείτε από κοντά στο κατάστημά μας: Μομφερράτου 95, Αθήνα.

Πόσες ημέρες πριν τη βάπτιση πρέπει να κάνω μια παραγγελία;

Ο χρόνος παράδοσης για τα περισσότερα προϊόντα μας είναι 10-15 ημέρες. Ωστόσο σας συνιστούμε να έχετε καταλήξει στα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από τη βάπτιση. Από τους παραπάνω χρόνους εξαιρείται ο Αύγουστος, τον οποίο οι περισσότεροι προμηθευτές μας είναι κλειστοί λόγω διακοπών, όπως και τις επίσημες αργίες.

Γιατί πρέπει να δώσω προκαταβολή; Γιατί δεν επιστρέφεται η προκαταβολή;

Τα περισσότερα προϊόντα μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας από τους προμηθευτές μας. Η προκαταβολή (η οποία δεν επιστρέφεται) καλύπτει μέρος της πληρωμής των προμηθευτών μας.

Γιατί δεν μπορώ να παραγγείλω online;

Ο όγκος των προϊόντων βάπτισης που διατίθενται στο nonos.gr και το γεγονός ότι τα σχέδια και η διαθεσιμότητα αλλάζουν διαρκώς, δεν μας επιτρέπουν να δεχόμαστε online παραγγελίες. Μετά από κάθε τηλεφωνική παραγγελία επιβεβαιώνουμε τη διαθεσιμότητα με τους προμηθευτές μας και στη συνέχεια σας ενημερώνουμε για να καταθέσετε την προκαταβολή. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα που έχετε επιλέξει είναι διαθέσιμα.

Έχετε κι άλλες απορίες; Καλέστε μας στο 2106452110 ή στείλτε μας email στο nonos.sales@gmail.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close